ankara escort

google seo Beylikdüzü Halı Yıkama Bahçeşehir Halı Yıkama Halkalı Halı Yıkama

“Të fala Dajtit”! Rama sqaron “injorancën digjitale”: Fute gjuhën brenda dhe mblidhi buzët e shqyera vesh më vesh, se shtetbërja s’është llaf goje”

“Të fala Dajtit”! Rama sqaron “injorancën digjitale”: Fute gjuhën brenda dhe mblidhi buzët e shqyera vesh më vesh, se shtetbërja s’është llaf goje”

Çështja “Dajti” është kthyer në temën kryesore prej disa ditëve. Vrasësi i katër policëve fitoi gjykim të shkurtuar nga Gjykata e Apelit të Krimeve të Rënda, duke i shpëtuar burgimit të përjetshëm.

Rama, duke iu përgjigjur një komentuesi, që i shkruante ‘të fala Dajtit’, shprehet se vendimi ishte produkt i drejtësisë së kalbur. Në të njëjtën kohë, e fton komentuesit të jetë i duruar pasi qeveria po mbështet fuqishëm Reformën në Drejtësi.

“Mos u zgërdhi shumë se na këput ndonjë nerv e të mbetet goja kantato! Timonin e drejtësisë ky sistem ia jep pushtetit gjyqësor dhe ia ndalon me Kushtetutë e me ligj qeverisë, që ta marrësh vesh zotrote, ndërsa qeveria dhe unë kemi ndërmarrë reformën më të thellë të drejtësisë, pikërisht që të pastrohet sistemi nga fundërrinat që e morën peng 30 vjet. Ky proces ka nisur dhe do kërkojë mundimin e kohën e vet, kështu që fute gjuhën brenda dhe mblidhi buzët e shqyera vesh më vesh, se shtetbërja s’është llaf goje”, shkruan Rama.

mersin escort | malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
Lipstick kıbrıs