Studentja rrëfen momentin si u ndalua të hynte në auditor nga militantët: “Ik se do hash karrige kokës”

Studentja rrëfen momentin si u ndalua të hynte në auditor nga militantët: “Ik se do hash karrige kokës”

Një studente e fakultetit të Ekomisë të Universitetit të Tiranës, rrëfen momentin tronditës, kur u pengua bashkë me miqtë e saj në përpjekje për të komunikuar me një prej pedagogëve me qëllim konsultimin për të përcaktuar një orar për fillimin e mësimit.

Ajo e ka denoncuar rastin në media, duke u hsprehur se: “Personat që janë atje, janë militantë, këtë e kam të sigurt”

Më tej ajo shprehet se ai grup që ka mbyllur dyert e ekonomikut dhe që proteston pa asnjë shkak i ka bërë pritë duke i thënë se nëse hyn në auditor do të përballesh me ne.

Ndërsa disa prej vajazve kanë ironizuar duke thenë “Ik se do të fluturojë ndonjë karrige kokës.

COMMENTS

izmirkanal d canlıankara escortbitcoin minerantalya escort
escort99.com