Shteti të ndërhyjë! Plas grushti tek Astiri, banorët e “Toka e xanun” tani pretendojnë… “Rruga e xanun” i përplas me drejtuesit e mjeteve

Shteti të ndërhyjë! Plas grushti tek Astiri, banorët e “Toka e xanun” tani pretendojnë… “Rruga e xanun” i përplas me drejtuesit e mjeteve

Ndryshe nga ditët e tjera, mbrëmjen e sotme, protesta e banorëve të “Astirit” ka nisur me tensione. Banorët dhe drejtuesit e mjeteve janë përplasur me njeri-tjetrin, pasi kanë qenë drejtuesit ata të cilët kanë shprehur pakënaqësitë e tyre për bllokimin e rrugës.

Kjo ka bërë që të përplasen edhe fizikisht mes tyre.

Ndërkohë në lidhje me këtë fakt ka qenë një prej banorëve i cili në fjalën e tij ka shprehur vendosmëri për vijueshmërinë e protestës duke thënë se janë drejtuesit e mjeteve ata të cilët duhet të gjejnë një rrugë tjetër për të kaluar dhe jo protestuesit sepse keta ardhacak përpos që kanë zaptuar tokat dhe duan dëmshpërblim, tani na dolën edhe zot të rrugëve nacionale dhe faji është i policisë së shtetit që nuk e pastron nga rruga paligjshmërinë.

COMMENTS