Rrofshin terroristët dhe armiqtë… që na bashkojnë!

Rrofshin terroristët dhe armiqtë… që na bashkojnë!

Per 28-vjet, na kane sherbyer me shume armiqte se miqte, na kane sherbyer me shume ata qe na urrejne se ata qe na duan.
Mjafton nje terrorist dhe te gjithe Shqiptaret te bëhen bashke, te fillojne te ndjehen pjese e një kombesie, vendi.
Mjafton nje sharje ter urrejtje, qe Shqiptaret te reagojne bashke, ne format e tyre..
E pra miqte..

Na prishen fabrika, uzina, na percane, ndane, shkelen heronjte, na moren dinjitetin ne cdo drejtim..si njerez dhe komb.
Te dashuruarit, nga mengjesi ne darke na kujtojne se sa keq jemi, sa keq po behemi, sa large botes jemi, sa te deshperuar ndihen qe jane Shqiptar.

Rrofshin terroristet dhe armiqte.. Shkofshi ne djall te dashur miq dhe ju miq te dashuruar./Fb

COMMENTS