Rama nis emisionin e tij të ri: Starton “Njerëz të padukshëm” (Video)

Rama nis emisionin e tij të ri: Starton “Njerëz të padukshëm”  (Video)

Siç edhe kishte paralajmëruar, sot kryeministri Edi Rama ka publikuar pjesën e parë të emisionit të ri “Njerëz të padukshëm”.

Në moderimin e Anjeza Majës, emisioni fokusohet në historitë personale dhe profesionale të “njerëzve të padukshëm”, personazhe që punojnë me vullnet dhe përkushtim por në hije.

Sot pjesa e parë është hapur me historinë e një restauratoreje

ERTV 📽 Premierë NJERËZ TË PADUKSHËM

Publiée par Edi Rama sur Dimanche 10 février 2019

COMMENTS