Qeshni pak me “trimat”! Çim Peka dhe Basha në studion e Syrit sa nuk e bëjnë në brekë nga rrëzimit i një… (Video)

Qeshni pak me “trimat”! Çim Peka dhe Basha në studion e Syrit  sa nuk e bëjnë në brekë nga rrëzimit i një… (Video)

Teksa deklaronte se më 30 qershor, Edi Rama kishte planifikuar të kishte viktima, një incident jo fort i këndshëm ndodh në studion e televizionit të hapur së fundmi të familjes Berisha Syri pa sy.

Një objekt bie në studio, duke bërë që Basha të ndërpresë intervistën dhe gati sa nuk e bënë në brekë, ndërsa drejtuesi i emisionit Çim Peka u ngrit nga karrigia i alarmuar.

Për më tepër shihni videon: