“Qentë le të lehin”, Rama nxjerr pamjet e veçanta që në mëngjes (Video)

“Qentë le të lehin”, Rama nxjerr pamjet e veçanta që në mëngjes (Video)

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme duke na treguar disa pamje mjaft të veçanta.

Rama ka publikuar disa pamje nga kantieri i Rrugës së Arbërit.

Bashkëngjitur videos Rama shkruan se janë të frymëzuar dhe të vendosur për ta bërë Shqipërinë që duam.

‘Mirëmëngjes, dhe me këto pamje që s’kanë nevojë për koment nga kantieri i Rrugës së Arberit, duke ju siguruar të gjithë se sa më shumë të lehin qentë aq më të frymëzuar e të vendosur jemi për ta bërë Shqipërinë që duam, ju uroj një javë të mbarë’, shkruan kryeministri Rama.

MIRËMËNGJES 😀dhe me këto pamje që s'kanë nevojë për koment nga kantieri i Rrugës së Arberit, duke ju siguruar të gjithë se sa më shumë të lehin qentë aq më të frymëzuar e të vendosur jemi për ta bërë Shqipërinë që duam, ju uroj një javë të mbarë 👍

Publiée par Edi Rama sur Dimanche 10 février 2019

COMMENTS