Publikohet koleksioni i orëve të Enver Hoxhës

Publikohet koleksioni i orëve të Enver Hoxhës

Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë.

Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari.

Disa janë me rripa lëkure e të tjera me zinxhir. Sot, ato gjenden në duart e koleksionistëve.

COMMENTS