Protesta ia arriti qëllimit! Këshilli Studentor i Universitetit “Luigj Gurakuqi” e deklaron të mbyllur protestën dhe pranon ofertën

Protesta ia arriti qëllimit! Këshilli Studentor i Universitetit “Luigj Gurakuqi” e deklaron të mbyllur protestën dhe pranon ofertën

Këshilli Studentor i Universitetit ‘Luigj Gurakuqi’, deklaroi pak minuta më parë përmes një një deklarate se i konsideron të arritura objektivat e protestës së tyre nisur nga vendimi i qeverisë për të hequr pagesën për studentët mbetës.

Në këto kushte Keshilli e deklaron të mbyllur protestën.

Këshilli Studentor u bën thirrje të gjithë studentëve që t’i rikthehen procesit mësimor, pasi kërkesat tashmë janë realizuar me sukses.

COMMENTS