Pritjes së gjatë i vjen fundi, sezoni finali i filmit më të shikuar në botë fillon sonte (Detajet)

Pritjes së gjatë i vjen fundi, sezoni finali i filmit më të shikuar në botë fillon sonte (Detajet)

Sot është një datë e shënuar për serialin e njohur ‘Game of Thrones’, pasi do të trasmetohet sezoni i fundit i tij.

Trasmetimi i tij do të fillojë në orën 21:00 të orës lokale të Amerikës Lindore, ndërsa për Shqipërinë do të fillojë në orën 03:00, të datës 15 prill në platformën HBO.

Sezoni i tetë dhe i fundit, do të jetë më i shkurtri nga të gjitha sezonet e kaluara.

Ai do të kushtojë 90 milionë dollarë, duke e bërë kështu emisionin më të kushtueshëm në historinë e televizionit.

Sezoni i fundit i serialit është shkruar nga katër persona: DB Weiss, David Benioff, Dave Hill and Brian Cogman,

Kurioziteti i fansave të serialit është shumë i madh, pasi të gjithë janë të interesuar se si do të jetë përfundimi i dramës televizive.

Seriali i famshëm fillon sonte në orën 9 në SHBA, ndërsa në vendin tonë i bie të transmetohet nesër në orën 3 i disponeshmën në kanlet HBO, Atlantic dhe FOX.

COMMENTS