PD priti Bashën të kthehej nga pushimet, ndaj e festoi dy ditë me vonesë përvjetorin e “RD”-së! Berisha i tërheq veshin dhe duket shumë i mërzitur me të

PD priti Bashën të kthehej nga pushimet, ndaj e festoi dy ditë me vonesë përvjetorin e “RD”-së! Berisha i tërheq veshin dhe duket shumë i mërzitur me të

Partia Demokratike është kujtuar të festojë 28-vjetorin e “RD”-së. Këtë gjë e ka bërë dy ditë me vonesë.

Nuk dihet arsyeja, por me siguri Lulzim Basha në fundjavë do të ketë qenë në Holandë dhe nuk ka pasur mundësi të ishte present.

Më poshtë ndërkohë, po ju sjellim disa foto nga festa, të atyre që nuk u pane në TV.

COMMENTS