ankara escort

google seo Beylikdüzü Halı Yıkama Bahçeşehir Halı Yıkama Halkalı Halı Yıkama

Pandi Siku, aktor i roleve te dyta, por të ngelur në memorie të spektatorit

Pandi Siku, aktor i roleve te dyta, por të ngelur në memorie të spektatorit

Pandi Siku (1949-). Aktor. Lindi ne Tirane, me 28 korrik. Pas mbarimit te Institutit te Larte te Arteve* dega e drames, me 1972, filloi pune ne Teatrin Popullor*, vazhdoi aty deri me 2001, kur emigroi ne SHBA.

Ka luajtur kryesisht role te dyta, si ne shfaqjet Epoka para gjyqit (Shpend Dragobia, 1978), Furrnalta (Bardhi, 1979, me et cilin fitoi cmimin e “Aktorit me te mire” ne rolet e dyta), Komunistet (Rrema, 1981), Romeo dhe Zhuljeta (Merkucio, 1987), Dy zoterinj nga Verona (Valentini, 1990), Quo Vadis (pjesetar i Kori, 1997, me te cilin fitoi cmimin e “Aktorit me te mire” per role te dyta).

Aktrimi i tij shquhet per gjallerine e veprimit, duke krijuar me se shpeshti atmosfere gazmore ose nje veprim energjik, sidomos ne kryerjen e funksionit prej “korifeu” sa i perket reagimeve masive, cka e ka ushqyer situaten skenike me optimizem dhe hove lirike, humoristike. Ka nje plastike te zhdervjellt, krijon karaktere te gjalle me kahe dhe esprit e natyres popullore.

mersin escort | malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
Lipstick kıbrıs