Pamjet që po bëjnë xhiron në rrjet! “Monika Kryemadhi e dyta për mua”, del “zbuluar” Ilir Meta

Pamjet që po bëjnë xhiron në rrjet! “Monika Kryemadhi e dyta për mua”, del “zbuluar” Ilir Meta

Pas vendimi të Presidentit Meta për t’i dhënë një ‘dorë’ opozitës, ku gjendet dhe bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi ka shkaktuar humor në rrjetin social.

Këto janë disa nga memet.

COMMENTS