Nuk përmbahet Nardi: Mirë pijanec, po Juncker është edhe h.omoseksual

Nuk përmbahet Nardi: Mirë pijanec, po Juncker është edhe h.omoseksual

Siç pritej, presidenti i KE-së, Juncker, është vënë nën sulmin e opozitës dhe njerëzve pranë saj, që prej mbrëmjes së djeshme, pasi deklaroi se zgjedhjet duhet të mbahen më 30 qershor.

Të gjithë e quajtën pijanec dhe që s’di çfarë thotë, pasi ngatërroi prillin me qershorin.

Por Nard Ndoka ka shkuar më tej, dhe thotë se ai ka edhe tendenca h.omoseksuale, pse puthi Ramën në fund të konferencës për shtyp.

“Rëndë ky Juncker; pijanec dhe tendencë për lgbti!😡 Të keqen e Knutit!😉

Ky i din zgjedhjet lokale në Prill, pupu, mirë që nuk e kemi në Shtator!🙏”, shkruan Ndoka.

COMMENTS