Njeriu në pasqyrë – Michael Jackson

Njeriu në pasqyrë – Michael Jackson

Përkthyer nga Xhensila Alla.

Unë do bëj një ndryshim,
Për herë të parë në jetën time
Do jetë me të vërtetë diçka fantastike
Do bëj një ndryshim

Do bëj gjënë e duhur
Ndërkohë që rregulloj jakën
Në pallton time të prefuar të dimrit
Era me godet fuqishëm

Shikoj fëmijët në rrugë,
Nuk kan mjaftueshem për të ngrënë
E kush jam unë që të mbyll sytë?
Të shtirem sikur nuk i shikoj nevojat e tyre

Një shpërfillje e verës, një shishe e thyer
Dhe shpirti i një njeriu
Ndjekin njëra – tjetrën me erën, e di?
Sepse nuk kan ku të shkojnë

Prandaj dua të dish
Po filloj me njeriun në pasqyrë
Po i kërkoj atij të ndryshojë sjelljet./

COMMENTS