Nga një yll që merrte një milion dollarë në vit, në një lypëse rrugësh: Historia e pabesueshme e ish-modeles së njohur

Nga një yll që merrte një milion dollarë në vit, në një lypëse rrugësh: Historia e pabesueshme e ish-modeles së njohur

Nastasia Urbano ka qenë një ndër modelet më të njohura dhe imazh i kopertinës së revistës së njohur “Vogue”.

Ajo fitonte mbi një milionë dollar, në kulmin e karrierës së vet.

Por tashmë, në moshën 57-vjeçare, në mënyrë të pabesueshme, Nastasia jeton në rrugët e Barcelonës dhe mbijeton duke lypur.

Gjithçka për të ndryshoi kur u takua me bashkëshortin e saj.

“Ai nuk më la asgjë, vetëm rrobat e trupit. E vetmja gjë e mirë nga lidhja me të, ishin fëmijët.

Pjesa tjetër ishte tmerr. Ai paguante për gjithçka me paratë e mia.

Vetëm dy ditë pasi u njoha me të, më bëri që t’i blej një BMW si budallaqe”, thotë ajo.

Si të mos mjaftonte kjo, Urbano tani vuan edhe nga depresioni, pasi nuk është e lehtë, që nga një yll, të përfundosh rrugëve duke lypur.

“Dua të jetoj, jo të mbijetoj. Jam lodhur duke mbijetuar dhe duke lypur.

Dua që fëmijët e mi të më shohin. Dua ta marr veten dhe të jem mirë, kështu që ata të jenë krenarë për mua”, tregon 57-vjeçarja, e cila është braktisur edhe nga fëmijët.

Urbano në moshën 20-vjeçare la Spanjën për të jetuar në Nju Jork.

“Isha në çdo revistë, më donin të gjithë.

Merrja 1 milion dollarë në vit për vetëm 20 ditë punë.

Drekoja e darkoja me Jack Nicholson e Andy Warhol.

Merrja pjesë në festat e Melanie Griffith dhe Don Johnson. Kisha gjithçka, jetoja si një mbretëreshë”, tregon 57-vjeçarja, që tashmë jeton vetëm me kujtime.

class=”ssba-classic-2 ssba ssbp-wrap left ssbp–theme-1″>

id=”gallery_photo”>

COMMENTS