LSI fillon lehjet pas Likes me anë të “askushit” kundër reformës dhe Europës: “Nuk është punë ambasadorësh, janë idiotë, injorantë”

LSI fillon lehjet pas Likes me anë të “askushit” kundër reformës dhe Europës: “Nuk është punë ambasadorësh, janë idiotë, injorantë”

Pas kritikave që presidenti Ilir Meta i bëri misionit ‘Euralius’ në Shqipëri për zbatimin e reformës në drejtësi, edhe ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka filluar sulmet ndaj saj. Ai thotë se nuk është aspak i suprizuar nga shkarkimi i sotëm i gjyqtarit Edmond Islamaj.

“Kjo nuk është punë Ambasadorësh, nuk ka qenë kurrë.Ambasadorët në këtë çështje janë idiotë, janë injorantë, nuk kuptojnë asgjë.Nuk vinë nga bota e jurispruidencës por nga shkollat e diplomacisë ku mësohet gënjeshtra.Shtetet dhe organizatata që ata përfaqësojnë ka vite që Shqipërinë nuk e kanë në refene.

Sa për Shqipërinë mirë janë këto punë. Në disa agjenci donatore reforma në drejtësi e Shqipërisë figuron thjesht si një zë finance.Kaq është kjo punë, banale fare. Reforma në drejtësi nuk është cilësisht e duhura. Zhgënjimi do të jetë edhe më i madh.”- tha Manjani

COMMENTS