Lituani, Ukraina dhe shumë shtete tjera i dëbojnë gazetarët që informojnë “Rusia Today” (Video)

Lituani, Ukraina dhe shumë shtete tjera i dëbojnë gazetarët që informojnë  “Rusia Today” (Video)

Graham Phillips është një gazetar propagandues dhe dezeformues që punon për stacionin televeziv rus Rusia Today.

Ai ishte arrestuar nga ushtria ukrainase dhe ishte dëbuar nga Ukraina.

Po ashtu ai ishte dëbuar edhe nga Latvia, shtet ky anëtarë i BE, në kufi me Rusinë.

Ky gazetar pro-rus ngado që shkon dëbohet, ai po qëndron edhe në Kosovë, duke realizur disa video anti-Perëndimore dhe anti-shqiptare prandaj duhet të dëbohet edhe nga Kosova.

Por a duhet të mos toleroi dhe Shqipëria në rastin e gazetares me orgjinë angleze e martuar me një nga ushtarët pa pagesë të Lul Bashës, e cila raporton nga Shqipëria për “Rusia Today”. duke manipuluar dhe trilluar ngjarjet dhe veprimet e shtetit dhe policisë

src=”https://www.youtube.com/embed/dJPtmvI0lzU” width=”100%” height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen” data-mce-fragment=”1″>

COMMENTS