KPA rrëzon KPK, merr vendimin për gjykatësin e lartë

KPA rrëzon KPK, merr vendimin për gjykatësin e lartë

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka dhënë sot vendimin për gjykatësin e lartë, Edmond Islamaj. Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka vendosur rrëzimin e vendimit të KPK-së për gjyqtarin e Gjykatës së Lartë, Edmond Islamaj.

Gjithashtu Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka vendosur dhe shkarkimin e tij nga detyra.Mësohet se vendimi për Edmond Islamaj u ankimua nga Komisioni Publik.

COMMENTS