google seo Beylikdüzü Halı Yıkama Bahçeşehir Halı Yıkama Halkalı Halı Yıkama

Këtu ka “tradhëti”! Rudina Hajdarit krah deputeteve socialiste: Ja arsyeja e fotografisë së vizitës në New York!

Këtu ka “tradhëti”! Rudina Hajdarit krah deputeteve socialiste: Ja arsyeja e fotografisë së vizitës në New York!

Është zhvilluar në New York Forumi i Nivelit të Lartë Politik për Zhvillim të Qëndrueshëm ku kanë marrë pjesë dhe tre deputete nga Shqipëria. Në Forum ishte përfaqësuese deputetja Rudina Hajdari dhe dy deputetet socialiste Vasilika Hysi e Senida Mesi, të cilat shihen të të treja të ulura së bashku dhe në humor. Deputetja Hysi ka shpërndarë foto nga takimi i Nivelit të Lartë që po zhvillohet në Neë York, ndërsa përmend dhe arrtjet e Shqipërisë.

SHKRIMI I PLOTË I VASILIKA HYSIT:

Forumi i Nivelit të Lartë Politik për Zhvillimin e Qëndrueshëm po zhvillon punimet në Kombet Bashkuara, New York.

# Shqipëria është një vend model në lidhje me objektivin 16- mes të cilit është reforma në drejtësi;

# Shqipëria ka hartuar bazën ligjore që i jep fund pashtetësisë falë ndryshimeve në ligjin e gjendjes civile që mundëson regjistrimit të fëmijëve dhe heqjen e burokracisë dhe uljen e shpenzimeve nga shtresat në nevojë;

# Shqipëria ka miratuar një ligj shumë të mirë te ndihmës juridike falas që ofron mundëson ndihmë falas për shumë grupeve shoqërore.

# Tashmë që ligjet janë miratuar së bashku:

a) duhet të kapërcejmë gjithë pengesat në zbatimin e tyre;

b)të mundësojmë burime të mjaftueshme njerëzore dhe financiare;

c) duhet të bëjmë më shumë për njohjen e mundësive që ligjet ofrojnë për të gjitha grupet shoqërore dhe

d) heqjen e pengesave që punonjës ose individë krijojnë gjatë zbatimit të ligjeve në praktikë.

COMMENTS

mersin escort | malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
Lipstick kıbrıs