malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
Kastriot Myftaraj mysliman, ateist apo i “rrëshkitur”: Myslymanët duke falur Kurban Bajramin janë përhapur që të duket shumë – Tellalli
google seo Beylikdüzü Halı Yıkama Bahçeşehir Halı Yıkama Halkalı Halı Yıkama

Kastriot Myftaraj mysliman, ateist apo i “rrëshkitur”: Myslymanët duke falur Kurban Bajramin janë përhapur që të duket shumë

Kastriot Myftaraj mysliman, ateist apo i “rrëshkitur”: Myslymanët duke falur Kurban Bajramin janë përhapur që të duket shumë

Shikoni sa dinakë janë muslimanët praktikues të Tiranës dhe fshatrave të saj! Ata janë mbledhur në Sheshin “Skënderbej” për të falur Kurban Bajramin, dhe janë përhapur që të duket se kanë mbushur sheshin plot. Por e vërteta duket në këtë fotografi. Pjesëmarrës në ritual janë vetëm ata brenda tapetit të gjelbër. Të tjerët janë shikues kureshtarë. Shikoni sa e madhe është largësia midis rreshtave të besimtarëve!

Meqënëse përkulin trupin në tokë të gjunjëzuar, harrojnë se e vërteta u zbulohet nga lartësia. Këtë të vërtetë e dijnë mirë sponsorët e tyre turko-arabë prandaj kërkojnë të ngrejnë gjithmonë e më tepër minaret në Shqipëri dhe udhëzojnë imamët e xhamive që ta ngrejnë më lart vëllimin e megafonëve që ulërijnë arabisht nga minaret./Kastriot Myftaraj

COMMENTS

mersin escort | malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
izmirkanal d canlıankara escortbitcoin minerantalya escort
escort99.com
Lipstick kıbrıs