Jari sqaron se Palmeri është këlysh i Sorosit, i paguar nga Edi Rama

Jari sqaron se Palmeri është këlysh i Sorosit, i paguar nga Edi Rama

Lajmet e sotme rreth vizitës së zotit Palmer në Tiranë e kishin tërbuar fare Jarin.

Më kot u mundua dy orë rresht që të gjente ndonjë rresht ku të kapej, për të treguar sikur Luli dhe opozita kishin ende shpresë, por ishte e pamundur.

Mërzinë ia shtoi më shumë heshtja e varrit që kishte pllakosur Doktorin, i cili nuk kishte nxjerrë asnjë llaf në Facebook.

Por Jarin nuk e lind dy herë nëna, sepse vetëm ai mund të gjente forca në këtë ditë të vështirë për të reguar.

Ndaj si zakonisht nisi të shkruajë mesazhin e mëposhtëm për demokratët:

“Të dashur demokratë,

Jari ju sqaron!

Mos u dekurajoni nga fjalët e këtij amerikanit që ka ardhur në Shqipëri me paratë e krimit dhe të drogës, me porosi direkte të Edi Ramës.

Ai është një këlysh i Sorosit në Shtetet e Bashkuara, që shumë shpejt do të demaskohet dhe do të marrë dënimin e merituar nga presidenti Tramp.

Për të arritur në këtë post ai ka përfituar ngaqë Luli dhe kunati i tij kanë qenë të zënë më lobimin kundër ambasadores amerikane me origjinë kroate, që ishte caktuar në Tiranë, por tani që mbaruan punë me të, do t’i kthehen këtij, pa llogaritur fare sa do të jetë fatura.

Kur mbaroi takimi në PD, mora në telefon Aldon, që ta pyesja, dhe jam prekur shumë nga ajo që më tregoi.

Ai më tha se ky Palmeri e vështronte më shumë inat Lulin sa herë që fliste dhe kjo është një provë e fortë se ai është korruptuar nga Edi Rama.

Aq shumë ishte tronditur Aldua nga ajo që kishte parë e dëgjuar, sa nuk mbante mend asgjë nga ato që ishin thënë.

Mora në telefon edhe Oerdin për te marrë vesh diçka më shumë, por ai nuk ma ngriti telefonin.

Të gjitha këto detaje po i mbledhim dhe do t’ia dërgojmë si ankesë Departamentit Amerikan të Shtetit dhe Shtëpisë së Bardhë.

Kemi shumë shpresë se ata do t’i marrin në konsideratë ankesat tona, sidomos atë që ka të bëjë me tronditjen psikologjike të Aldos.

Në reagimin tonë është e rëndësishme që të jemi në një gjatësi vale me LSI-në.

Nesër me siguri që do të ketë një deklaratë të fortë të Tit Vasilit, i cili ka nevojë që ta marrë në telefon “Komandanti i Përgjithshëm” dhe të mendohet pak, sepse ky nuk është rast si gjithë të tjerët, kur mund të veprojë edhe me iniciativë.

Deri tani i vetmi reagim spontan nga LSI ka qenë ai i komikut Ylli Dylberi, i cili ka marrë 14 likes, por pritet që numri i pëlqimeve të rritet nga darka, kur njërëzit tanë të sigurohen që zoti Palmer është larguar nga Shqipëria.

Ndaj mos u shqetësoni, se hakmarrja jonë nuk do të vonojë mbi të gjithë ata që kanë ngritur dorën mbi interesat e Doktorit dhe të Partisë së tij Demokratike në Shqipëri.

I juaji, Jari!”

COMMENTS