Jari shpall dhjetë personalitet publike “Njerëzit e Vitit” 2019

Jari shpall dhjetë personalitet publike “Njerëzit e Vitit” 2019

Edhe Jari, si shumë institucione të tjera publike, vendosi të shpallë sot “Njerëzit e Vitit” në fusha të ndryshme.

Përvoja e tij për ndarje dekoratash, ja ka lehtësuar punën dhe në këtë drejtim:

“Të dashur demokratë,

Jari ju njofton!

Më poshtë kam bërë propozimet e mia për një listë me dhjetë personalitete në fusha të ndryshme, që duhet të shpallen “Njerëz të Vitit 2019”.

Ilir Meta, profet i vitit

Martin Henze, këshilltar i vitit

Klevis Balliu, shkrimtar i vitit

Ervin Salianji, dëshmor i vitit

Nikoll Lesi, paralajmërues i vitit

Artur Zheji, moderator i vitit

Eni Vasili, argëtuese e vitit

Blendi Fevziu, nipi i vitit

Sali Berisha, pacienti i vitit

Albin Kurti, ëndërrimtar i vitit

Shpresoj që përzgjedhja ime të jetë e drejtë dhe e mbështetur nga ju.

I juaji, Jari!”