“I sëmur” rëndë sa nuk njeh as veten: Basha “k.illeri” i PD-së i kthen përgjigje Ramës sikur të ishte Azem Hajdari!

“I sëmur” rëndë sa nuk njeh as veten: Basha “k.illeri” i PD-së i kthen përgjigje Ramës sikur të ishte Azem Hajdari!

Lulzim Basha në një takim me militantet e paktë që i kanë mbetur akoma nga fshatrat rreth Durrësit i ka kthyer përgjigjie edhe letrës publike të kryeministrit Edi Rama i cili e ftoi në dialog pa kushte.

“”Për gjashtë vite e gjysëm ne e kemi luftuar klëtë betejë në ditë të mira dhe të vështira, kur na përqeshnin. Ne e kemi luftuar këtë betejë jo për interesat tona por të bindur se pa i dërguar para drejtësisë kriminelët.

Shqipëria nuk mund të shkojë drejt Europës. Misioni ynë është një mision kombëtar, kur vijnë momente i ky i sotmi kur një parti e madhe duhet të vendosë nëse do të zgjedhë rrugën e pazarit me të keqen pao rrugën e vështirë në betejën për njerëzit. Ne e kemi ndalur ccdo kalkulim të vogël politik.

Ne nuk luajmë. Edi Rama ne nuk pranojmë teatër mbi interesat e shqiptarëve. ne kemi një mision që nuk i takon një partie të jashtëzakonshme por jemi bashkimi që hodhi dikaturën e Enver Hoxhës. Ne jemi bashkimi që do ta shembë këtë me çdo çmim dhe çdo sakrificë.,”-tha Basha.

Në të vërtet Basha nuk është bashkimi por krimi i pandëshkuar i një pushteti kriminal që ka mbi kurriz veprat penale të vrasjes grabitjes tradhëtisë dhe mashtrimit. Siç duket është rëndë mendrisht kur nuk njeh as veten e tij se kush është dhe kë përfaqëson dhe bën thirrje se ai do luftoi për demokracinë si vrasës dhe hajdut i pandëshkuar…i papenduar.

COMMENTS