Historiani: E tmerrshme çfarë ndodh me kri.minelët grekë pasi vr.asin shqiptarët

Historiani: E tmerrshme çfarë ndodh me kri.minelët grekë pasi vr.asin shqiptarët

Historiani Arben Llalla ka reaguar për vr.asjen e një tjetër shqiptari mbrëmjen e kaluar në Greqi. Përmes një postimi në rrjetet sociale, historiani zbulon çfarë ndodh me kri.minelët grekë, pasi ata vr.asin shqiptarët.

Sipas tij, kri.minelët mund të nderohen me medalje nga bashkia vendore, ose mund të bu.rgosen dy vite, ku stërviten kundër Shqipërisë, u ndërrohet identiteti dhe jetojnë në zona të tjera të Greqisë.

“Çfarë ndodh me kr.iminelët grekë që vr.asin shqiptarët? Nëse ka hapsirë ata nderohen me medalje nga bashkësia vendore, nëse nuk ka hapsirë për nderime, burgosen dy vite ku stërviten kundër Shqipërisë, u ndërrohet identiteti dhe jetojnë në zona të tjera të Greqisë.

Asnjë grekë prej 27 vitesh nuk është dënuar më shumë se 5 vite nëse ka vr.arë një shqiptar…”, shkruan historiani.

COMMENTS