Habit Linda Halimi për Big D: “Shqiptarët nuk arritën të më “mbarsnin”, këtë e bëri Big men-i i zi “

Habit Linda Halimi për Big D: “Shqiptarët nuk arritën të më “mbarsnin”, këtë e bëri  Big men-i i zi “

Linda Halimi është një prej këngëtareve më të njohura shqiptare. Prej disa kohësh ajo jeton larg Shqipërisë.

Së fundmi Linda është bërë nënë. Kujtojmë këtu se prej disa vitesh Linda është e martuar me reperin amerikan Dawon Edwards, i cili njihet me pseudonimin Big D.

Pas lindjes së vajzës Linda ka thënë:
Shqiptarët nuk arritën të më linin shtatzënë, këtë e bëri “zezaku i madh”. Ndjenja është fantastike.”
Vajzën ata kanë vendosur ta quajnë Kaimana.

Kurse partneri i Lindës, reperi Dawon Edwards pas lindjes së vajzës së tij ka thënë:

Jemi shumë të lumtur dhe të bekuar të njoftojmë se jemi bërë prindër.”
E si përfundim mund të themi se Linda i ka habitur të gjithë me fjalët e saja.

COMMENTS