Grida Duma e thotë hapur, flet për të infiltruar: Dhunën nuk e ndali Ilir Meta

Grida Duma e thotë hapur, flet për të infiltruar: Dhunën nuk e ndali Ilir Meta

Ish-deputetja e PD-së, Grida Duma tha se dhunën në protestat e opozitës nuk e ndali dekreti i presidentit Ilir Meta, ndryshe nga sa pretendoi ky i fundit në Komisionin Hetimor.

Duma tha:

“Presidenti tha se “persona të caktuar”…të parit që duan që protesta të kishte faqen e bardhë janë organizatorët. Të parët e interesuar që të bëjnë pis imazhin e aksionit të kundërshtarit janë kundërshtarët. Njerëz të infiltruar, ky është shqetësimi më i madh nëse do isha organizatore. S’po them që s’janë as të PS-së dhe as të PD-së. Nuk e kam dalluar se jam rrethuar nga studentë dhe të rinj. Ka pasur momente të tilla se kush janë këto persona”.