“Gangsterja nga Elbasani” lëshon gojën kur e pyesin për virgjërinë

“Gangsterja nga Elbasani” lëshon gojën kur e pyesin për virgjërinë

Trejsi Sejdini është një prej vajzave më të komentuara në showbizin shqiptar. Ajo është mjaft e ndjekur edhe në rrjetet sociale.

Së fundmi, Trejsi gjatë një interviste i është përgjigjur pyetjeve nga publiku. Një ndjekës i kishte drejtuar pyetjen nëse ishte edhe ajo e virgjër si Enca…

Ajo që ka rënë në sy ka qenë fakti se Trejsi ka thumbuar këngëtaren.

Pjesë nga biseda

Trejsi: Sa është një Enca janë tre Trejsa ..qysh mund të mos jetë e virgjër Enca. Kush e mban krik Encën.

Si ka mundësi që je kaq mashtruese dhe budalle?
Trejsi: Duke marrë parasysh që jam bjonde natyre këto janë të kuptueshme. Mund të justfikohem deri në një farë prizmi por më vjen keq dhe më lë për të dëshiruar fakti që ky person që ka bërë pyetjen ështënjë smirush papuns, ziliqar të cilit nuk i zë gjumi natën. Ta prift Prifti o Mbret”

Pse e mban gjithmone gojen hapur sikur me pas ndonje send ne te apo tu ka bo ves?
Trejsi:Pse çfarë ka me tu bo ves?!

COMMENTS