ankara escort

google seo Beylikdüzü Halı Yıkama Bahçeşehir Halı Yıkama Halkalı Halı Yıkama

Firma e ish-sekretares së “Drejtësisë” i kushtoi Ministrisë 1.2 mld lekë

Firma e ish-sekretares së “Drejtësisë” i kushtoi Ministrisë 1.2 mld lekë

Disa shkresa zyrtare që mbajnë firmën e ish-ministrit të Drejtësisë Gazmend Bardhi, që qëndroi në detyrë për 6 muaj, pas marrëveshjes politike të majit 2017, hedhin dritë të re mbi atë skandalin e fundit në Ministrinë e Drejtësisë.

Sipas këtyre dokumenteve të siguruara nga TemA TV, epiqendra e auditimit të brendshëm duket se ka qenë ish-sekretarja e Përgjithshme e këtij dikasteri, Juliana Hoxha, që aktualisht është nën akuzë bashkë me disa kolegë të vet.

Kjo e fundit, sipas auditimit të brendshëm, rezulton se ka kryer shkelje dhe abuzime për tre tendera konkrete: sistemi i menaxhimit elektronik të shërbimit përmbarimor, sistemi i mbikëqyrjes elektronike në fushën penale dhe sistemi elektronik për menaxhimin e infrastrukturës së sistemit IT në Ministrinë e Drejtësisë.

Sipas shkresës së siguruar nga TemA TV, Juliana Hoxha në cilësinë e sekretares së Përgjithshmë të Ministrisë, duke patur kompetencat mbi zbatimin e procedurave të prokurimit “ka injoruar faktin se ka dhënë urdhër prokurorimi për shërbime në vlera më të larta se sa buxheti”.

Pa përmendur shkelje të tjera, vetëm ky urdhër thuhet se ka shkaktuar një borxh në vlerën e 120 milionë lekëve të reja për Ministrinë.

Pavarësisht kësaj, duket se asnjë punë nuk është kryer, pasi siç deklaroi ministrja aktuale Etilda Gjonaj, edhe sistemi i mbikëqyrjes elektronike është jonfuksional.

Një tjetër shkelje që dokumentohet nga ish-ministri Bardhi, e që ngarkon me përgjegjësi sërish ish-sekretarjen e Përgjithshme, Juliana Hoxha, është edhe regjistrimi i saj në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve si kandidate për deputete, pa hequr dorë nga detyra si funksionare e lartë shtetërore, ashtu siç parashikon ligji për nënpunësin civil.

“Juliana Hoxha”, thuhet në shkresë “i ka kërkuar fiktivisht departamentit te administratës publike lirimin nga detyra, pasi ka rezultuar se ky i fundit ka raportuar që një kërkesë e tille nuk është dorëzuar asnjëherë deri më 15 maj të vitit 2017, 7 ditë pasi kishte njoftuar KQZ për tërheqjen e kandidaturës si deputete.

Përmes veprimeve, zonja Hoxha ka krijuar rrethana të rreme me qëllim shmangien e detyrimeve ligjore dhe vijimin e qëndrimit në deyrë pavarësisht ndalimit të shprehur ligjor”, nënvizohet në shkresën zyrtare që mban datën 21 qershor të 2017-ës dhe i drejtohet departamentit të administratës publike për shkarkimin e zonjës Hoxha nga detyra.

mersin escort | malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
Lipstick kıbrıs