Erion Braçe shigjeton Armand Dukën pas fitores: “Mos u bëni VIP-a se ju shan ai!”

Erion Braçe shigjeton Armand Dukën pas fitores: “Mos u bëni VIP-a se ju shan ai!”

Kur fiton Kombëtarja shqiptare nuk mund të qëndrojnë pa komentuar personazhet e politikës dhe sporti është ndër të vetmet që i bashkon në një qëndrim forcat e ndryshme. Shqipëria fitoi në përballjen e djeshme me Islandën 4-2. Ja çfarë shkruan zv. kryeministri:

1- karakter luftetaresh, rigjrjmë kapitenin në udhëheq, reja është top, Shqiperia e re puntore, kokëulur e disiplinuar, punëtore dhe luftëtare vlen!

Mos u bëni VIP-a se ju shan ai!” Ntën e mirë!