Drejtoi telefonin nga kamera për të vendosur një këngë, Arian Çani publikon pa dashje mesazhin ofendues (Foto)

Drejtoi telefonin nga kamera për të vendosur një këngë, Arian Çani publikon pa dashje mesazhin ofendues (Foto)

Moderatori Arian Çani merr mesazhe të shumta ndërkohë që “Zone e Lire” është në transmetim direkt. Disa prej tyre lexohen me zë nga vetë moderatori i emisionit.

Në studio po promovohej një këngë e Capital T, por duke qenë se Ledio nuk e kishte gati videon, moderatori vendosi të vendoste vetë.

Çani mori celularin e tij dhe e bëri gati videon nga YouTube. Por, ndërsa mbante celularin e tij të drejtuar nga kamera, erdhi një mesazh jo fort i këndshëm:“O k**”, shkruhet në mesazh.

Nuk dihet nëse mesazhi ishte i qëllimshëm për t’u kapur në atë moment nga kamera, apo ishte thjesht një rastësi e jo e mirë.