malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
Djaloshi shqiptar me sindromën Down jep një leksion të madh, fjalët e tij po i përlotin të gjithë – Tellalli

ankara escort

google seo Beylikdüzü Halı Yıkama Bahçeşehir Halı Yıkama Halkalı Halı Yıkama

Djaloshi shqiptar me sindromën Down jep një leksion të madh, fjalët e tij po i përlotin të gjithë

Djaloshi shqiptar me sindromën Down jep një leksion të madh, fjalët e tij po i përlotin të gjithë

Gersi Troka është një fëmijë me Sindromën Down, por kjo nuk e ka penguar pasionin e tij për notin.

Ai është një nxënës shumë i mirë dhe kalon pothuajse të gjithë paraditen në mësimin e programeve më të reja kompjuterike.

Trofetë e tij janë të shumta dhe konkurset ndërkombëtare në të cilat Gersi ka marrë pjesë i kanë dhënë atij mundësinë që të kërkojë më shumë nga vetja, por dhe nga shoqëria.

I ftuar në rubrikën ‘Protagonist Ndryshe’ në ‘E Diell’ përballë Emiliano Lules, Gersi ndër të tjera dha një mesazh të thjeshtë, por shumë të fuqishëm:

‘Të ndihmohen fëmijët me aftësi ndryshe, të mbështeten të afërmit e tyre, të na japin kurajo për aktivitete të tjera të mëdha’, u shprehu ai.

Dhe mbështetjen e parë ia dha ‘E Diell’ në Top Channel përmes dhurimit të një laptopi që Gersi të kishte mundësi të ushtrohej më shumë në kompjuter.

Gersi na kujtoi diçka, ai është si të gjithë ne, me të njëjtat pasione e dëshira, e kur bazohet gjithçka tek vullneti, puna dhe sakrifica, gjithmonë do t`ia dalësh.

mersin escort | malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
Lipstick kıbrıs