Category: Tellalli

1 2 3 25 10 / 242 POSTS
Viti i “leharakve” që për një karrige desh na lyen me gjak…iku

Viti i “leharakve” që për një karrige desh na lyen me gjak…iku

Nga Anri Bala Vrapi i Maratonomakut Filipides, për të dhënë sihariqin e fitores në Athinë të spartanëve ndaj persëve, në betejën e termopileve, nuk [...]
Shpifësit shpifin edhe me shpifjen, duke e pagëzuar… fjalë e lirë!

Shpifësit shpifin edhe me shpifjen, duke e pagëzuar… fjalë e lirë!

Nga Anri Bala Sa herë që dalin gezet*arë, që flasin për lirinë e fjalës dhe instalimin e "neodiktaturës" Ramiste, sepse më kap një e qeshur me gulç [...]
I keqardhur që nuk e pata babain brigadier… sot do të isha milioner!

I keqardhur që nuk e pata babain brigadier… sot do të isha milioner!

Nga Anri Bala Monika vazhdon e del gjithmonë pikërisht aty ku nuk duhet të dalë, në ekranin e madh përball shqiptarëve, që nuk e kuptojë se nga i v [...]
Mjaft lehët… shpëtuat! Malli i vjedhur është mëkat të jepet për sadaka zotrinjë “politiqen”

Mjaft lehët… shpëtuat! Malli i vjedhur është mëkat të jepet për sadaka zotrinjë “politiqen”

Nga Anri Bala Tërmeti pothuajse u fashit, por frika mbeti! E tashmë njerëzit pas traumës së pësuar, sapo kanë filluar të qetësohen. Mirëpo për dreq [...]
A do e shpërndante Ilir Meta parlamentin sikur të kishte hapësirë edhe një presje ligjore?!

A do e shpërndante Ilir Meta parlamentin sikur të kishte hapësirë edhe një presje ligjore?!

Nga Anri Bala Ka disa ditë, që nëpër disa gjirize mediatike, qarkullon një pyetje, herë direkt dhe herë indirekt, duke i'a drejtuar Metës, se: "A d [...]
Nëse Dvorani do jet Katica Janeva, ti shoku Ilir e sigurtë që do përfundosh në Reç…

Nëse Dvorani do jet Katica Janeva, ti shoku Ilir e sigurtë që do përfundosh në Reç…

Nga Anri Bala Ilir Meta sinqerisht na ka çuditur të gjithëve, duke qenë larg atij malësori Skrapari, epitet me të cilin përkëdhelte egon herë pas h [...]
Sa mirë që s’të dëgjuam , sa keq që nuk na dëgjove…do e kishe parashikuar termetin që po të gremis!

Sa mirë që s’të dëgjuam , sa keq që nuk na dëgjove…do e kishe parashikuar termetin që po të gremis!

Nga Anri Bala Na këshilloje çdo ditë, se duhet të të kishim dëgjuar dhe do të kishim fituar! Por ne, kurrë nuk të morëm seriozisht, duke parë, se s [...]
Lul, faqja juaj e zezë nuk mund të bëhet e florinjtë me ngjyrën e m-së që hani çdo ditë!

Lul, faqja juaj e zezë nuk mund të bëhet e florinjtë me ngjyrën e m-së që hani çdo ditë!

Nga Anri Bala Ta quash fodull Lulziun, i ke thënë pak bojalliut të SHQUP-it, i nxirë e i sterrosur në flokë e shpirt, i cili pa i'u skuqur faqja, d [...]
Parashikoni termetin tuaj o maskarenjë dhe ruhuni… jo gjëmën tonë sikur na ruani!

Parashikoni termetin tuaj o maskarenjë dhe ruhuni… jo gjëmën tonë sikur na ruani!

Nga Anri Bala Sapo shenjtori i Lalëzit, presidenti në shkarkim, filloi të gëzonte popullaritet në profesionin e tij të ri si orakull, e nisi të ngr [...]
Dora e shtrirë e Ramës për ish-opozitën e keqkuptuar… nga klani “Opozita e Rrugës”

Dora e shtrirë e Ramës për ish-opozitën e keqkuptuar… nga klani “Opozita e Rrugës”

Nga Anri Bala Dje, Edi Rama i bëri një ftesë vërtetë të tejkaluar opozitës së rrugës, me në krye çiftin Basha-Kryemadhi, ku i kërkohej të uleshin [...]
1 2 3 25 10 / 242 POSTS