Category: Sociale

1 2 3 33 10 / 329 POSTS
Ndërtohet moli i ri i varkave tek Parku i Liqenit

Ndërtohet moli i ri i varkave tek Parku i Liqenit

Ndërtohet moli i ri i varkave tek Parku i Liqenit Katër vite më parë një hapësirë e zënë nga lokalet dhe kioskat pa leje që sillnin edhe ndotjen e liq ...
Pas Ekonomikut edhe Fakulteti i Drejtësisë pro mësimit: Mbi 88 % e studentëve shprehen se janë për proces të rregullt mësimor

Pas Ekonomikut edhe Fakulteti i Drejtësisë pro mësimit: Mbi 88 % e studentëve shprehen se janë për proces të rregullt mësimor

Studentët e Universitetit të Tiranës shprehen masivisht pro zhvillimit të mësimit në auditore dhe kundër bllokimit nga një grup i vogël të rinjsh të l ...
Mbi 200 vende të lira pune në Kryeministri dhe Ministri! Lista dhe pagesat

Mbi 200 vende të lira pune në Kryeministri dhe Ministri! Lista dhe pagesat

Më shumë se 200 vende të lira pune në kryeministri dhe në ministri janë publikuar në faqen punetembare.al ku studentët e ekselencës mund të aplikojnë. ...
Buxheti 2019, sfida e zhvillimit të qëndrueshëm të Tiranës

Buxheti 2019, sfida e zhvillimit të qëndrueshëm të Tiranës

Viti 2019 shënoi një rekord të ri historik për buxhetin e bashkisë Tiranë. Ky buxhet, 12% më i lartë se një vit më parë, përkthehet me një zhvillim të ...
E fundit nga Fakulteti Ekonomik, studentët e indinjuar: Jemi për mësim, jemi një grup shumë i madh. Na është bllokuar dera

E fundit nga Fakulteti Ekonomik, studentët e indinjuar: Jemi për mësim, jemi një grup shumë i madh. Na është bllokuar dera

Në fakultetin e Ekonomisë, pjesa derrmuese e studenteve janë rikthyer në shkollë për të zhvilluar normalisht mësimin. Por ata janë penguar nga një tje ...
Kundër bllokimit, 85 % e studentëve të ekonomikut shprehen pro mësimit

Kundër bllokimit, 85 % e studentëve të ekonomikut shprehen pro mësimit

Studentët e Universitetit të Tiranës shprehen masivisht pro zhvillimit të mësimit në auditore dhe kundër bllokimit nga një grup i vogël të rinjsh të l ...
Përgjysmimi i tarifës dhe bursat/ Përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit në çdo fakultet për të informuar studentët

Përgjysmimi i tarifës dhe bursat/ Përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit në çdo fakultet për të informuar studentët

Ashtu sic u lajmerua nga Kryeministri Rama dhe Ministrja e Arsimit ne çdo fakultet të vendit janë derguar perfaqësues nga Ministria e Arsimit per tëei ...
Pajisja me pasaporta dhe karta identiteti, Gjendja Civile: Qytetarë, mos humbni kohë!

Pajisja me pasaporta dhe karta identiteti, Gjendja Civile: Qytetarë, mos humbni kohë!

Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile, Bledar Doracaj, ka apeluar për të gjithë qytetarët që të aplikojnë për karta identiteti dhe pasaporta biome ...
Ahmetaj thirrje bordeve univeristare: Paratë për bursat dhe tarifat janë në dispozicion, sillni sa më shpejt listat e studentëve përfitues

Ahmetaj thirrje bordeve univeristare: Paratë për bursat dhe tarifat janë në dispozicion, sillni sa më shpejt listat e studentëve përfitues

Ministri në detyrë i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj i bën thirrjeve bordeve të administrimit të universiteteve që të përfundojnë sa më shpejtë ...
“Ju lutem 1 thes miell t’u bëjë bukë kalamanjve”, nëna shpërthen në lot

“Ju lutem 1 thes miell t’u bëjë bukë kalamanjve”, nëna shpërthen në lot

Entela Buzi, nënë e dy fëmijëve nga fshati Kallm i Fierit, të këput shpirtin ndërsa mes lotësh përpara mikrofonit të News24 kërkonte bukë, ndonjë thes ...
1 2 3 33 10 / 329 POSTS