Basha ndëkombëtarëve: Nuk tërhiqemi nga rruga… kundër kësaj qeverie-b.andë e cila po vjedh dhe d.hunon njerëzit!

Basha ndëkombëtarëve: Nuk tërhiqemi nga rruga… kundër kësaj qeverie-b.andë e cila po vjedh dhe d.hunon njerëzit!

Kryetari i PD Lulzim Basha e ka filluar javën me një postim në rrjetin social, duke deklaruar vendosmërinë për të mos u tërhequr nga rruga, as para presionit ndërkombëtar.

Basha thotë se do të jenë me njerëzit, duke bërë zgjedhjen sipas tij për të qënë kundër kësaj qeverie-b.andë e cila po vjedh dhe d.hunon njerëzit.

“Ne e kemi bërë zgjedhjen: me njerëzit kundër një qeverie-b.andë dhe kryehajdutit të saj që pasi i ka vjedhur dhe braktisur, tani i d.hunon dhe i helmon ata!

Ky kryeminister hajdut është kapur duke vjedhur shqiptarët dhe duke blerë votat e tyre bashkë me k.rimin.

Kjo qeveri-b.andë u vuri kryqin shtëpive të shqiptarëve, i ka vënë kryqin të ardhmes sonë europiane.

Prandaj tani populli i ka vënë kryqin kësaj b.ande hajdute dhe nuk do të ndalet! #shqiperiasieuropa”, reagon Basha në rrjetin.

COMMENTS