Basha këndoi himnin kombëtar, Pjerin Ndreu i bën ironinë therse: Kur të shurdhon Luli…

Basha këndoi himnin kombëtar, Pjerin Ndreu i bën ironinë therse: Kur të shurdhon Luli…

Deputeti i Partisë Socialiste Pjerin Ndreu ironizon protestën e opozitës, duke thënë se një model i tillë nuk është parë asnjëherë në 27 vjet protesta.

“Kur shurdhon duke këndu Luli, aty ngjan se mori fund qeveria”, shkruan me ironi Ndreu.

Postimi në FB:

Kur mbaron protesta, dhe kur shurdhon duke këndu Luli, aty ju ngjan se mori fund qeveria! Kam parë 27 vjet protesta, por këtë modelin e Lul Bashës as se pashë e as se dëgjova kurrë!

COMMENTS