Arjan Çani pasi kullot sytë dhe ngrohë duarët në bordellon e tij “Zonë e lirë” flet përçartë: Kur të ketë të vrarë për votën, Shqipëria do të shpëtojë

Arjan Çani pasi kullot sytë dhe ngrohë duarët në bordellon e tij “Zonë e lirë” flet përçartë: Kur të ketë të vrarë për votën, Shqipëria do të shpëtojë

Arjan Çani që vetquhet gazetar por nuk ka asnjë lidhje me gazetarin dhe është vetëm një përkthyes i rëndomtë i gjuhës frënge dhe një drejtus i një emisioni pervers, ku askush nuk e kupton se çfarë publikon dhe ngjanë me një bordello fjale seksi, imoraliteti me leje, ku herë pas here pronari merr rolin e moralistit. Sot ky pervers deklaronte sese shqiptarëve u është dhënë shumë lehtë dhe pa asnjë sakrifica e drejta e shenjtë e votës. Duke folur në emisionin ‘Open’ në Top Channel, Çani theksoi se kur në Shqipëri të ketë të vrarë për të drejtën e votës, atëherë vendi do të ketë shpëtuar.“Kur në këtë vend do të vijë dita që do të ketë të vrarë për të drejtën e votës, atëherë ky vend do të ketë shpëtuar.Kur them të vrarë flas për njerëz që ngrihen në protestë për të arritur këtë kauzë që është e drejtë.Ju mendoni që mund t’i fitoni këto të drejta dhe këto liri pa sakrifica?”, u shpreh Çani. Arjan Çani u kujdes të sqarojë dhe të bëjë ndarjen midis krimive elektorale, ku në Shqipëri ka patur edhe të vrarë, dhe revolucioneve që bëhen dhe nevojiten për të siguruar të drejtën e votës. Nuk e dim por njerëz si ky palaço duhen dërguar pas hekurave dhe jo para publikut per te fyer shqiptarët që votën e kanë perdorur edhe në diktatur por sot e refuzojnë një tufë bashkë autoresh krimesh që i tremben reformës miqt e Arjan Çanit që nëse mendon se duhen të vrarë ta provoj të vritet për antivotë.

izmir | kanal d canlı | ankara escort | bitcoin miner |

Escort Mersin

|

Escort Eskişehir

|

Adana escort

|

Mersin çarşı escort

|

adana escort evde

|

eskisehirescort.asia

|

www.escortizmirescort.com

|

www.escortbursali.com

|

www.escortantalyali.com

|

avukat