ankara escort

google seo Beylikdüzü Halı Yıkama Bahçeşehir Halı Yıkama Halkalı Halı Yıkama

100 studentët e partisë, 24 orë afat Ramës: Shkojnë në 14 kërkesat e tyre, ndryshe…nuk ke parë gjë akoma

100 studentët e partisë, 24 orë afat Ramës: Shkojnë në 14 kërkesat e tyre, ndryshe…nuk ke parë gjë akoma

tudentët e oartisë që nuk kanë asnjë lidhje me lëvizjen studentore pasi kanë shtuar dhe një grumbuj kerkesash të tjera i kanë lënë 24 orë kohë qeverisë të miratojë kërkesat e tyre ndryshe do të dalin edhe më të fuqishëm në protestat në vazhdim.

Me thirrjet, Nuk ke parë gjë akoma nëse nuk plotëson kërkesat dhe me premtimin se do të protestojnë edhe më fuqishëm, studentët kanë lëshuar kështu një ultimatum afatshkurtër.

Nga 9 kërkesa që parashtruan fillimisht, Këshillat partiake Studentorë kanë parashtruar aktualisht 14 pika, ku kanë shtuar edhe kërkesa të reja të cilat nuk kanë qenë në fillim.

Ndër pikat më të rëndësishme të listës së kërkesave është ulja me 50% të tarifës së Masterit, heqja e tarifave shtesë për provimet e prapambetura, kriteri i gjuhës së huaj të ruhet, por të jepet si provim në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja me tarifë të përballueshme prej tyre.

Nga ana tjetër ata kërkojnë gjithashtu investime urgjente në laboratorë e kabinete, rritjen e peshës së votës studentore në 25% por edhe rritjen e pagës për pedagogët.

mersin escort | malatya escortantayla escortMalatya escortEskişehir escortKayseri escortKonya escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortKayseri escortMalatya escortEskişehir escort Mersin escortantayla escortMersin escortEskişehir escortKayseri escortMalatya escortKonya escortEskişehir escort Malatya escortKayseri escortMersin escortEskişehir escort Malatya escort
Lipstick kıbrıs